Calculatoare si Aplicații Gratuite Online Aplicatii Utile

Soft gratuit pentru adaugare diacritice automat online

Cum sa scrii corect folosind corect semnele diacritice romananesti / frantuzesti, nemtesti [germane], spaniole, intalienesti, etc? {eu voi scrie fara diacritice acum ...;)} Iti sugerez un program gratuit care se gaseste online la aceasta adresa http://diacritice-online.blogspot.ro/2012/11/semne-diacritice-scrie-si-adauga.html.
Introducerea diacriticelor se face in mod automat dupa ce ai selectat si activat tastatura virtuala, care contine simboluri / caractere specifice / accente / semne speciale din zeci de limbi [franceza, italiana, greaca, rusa, etc]. Dintre optiunile disponibile amintim : modificare marime si culoare font; schimbare culoare fundal; tastatura speciala care activeaza instant caracterele speciale de pe tastatura calculatorului [ sau la laptop ]. Functioneaza optim cu WIndows Xp, Wista, 7 si 8. Tot ce ai de facut este sa scrii online si daca vrei sa salvezi offline sau sa imprimezi, copiezi textul scris in Word Office, PowerPoint, Writer, Notepad, Open Office, etc. Poate fi utila si celor care vor sa invete o limba straina, ajutandu-i sa se obisnuiasca cu accentele si caracterele specifice limbii franceze, germanae, spaniole, grecesti, etc. Pentru a accesa programul gratuit si a introduce diacritice poti sa click pe imagine sau aici: Diacritice Online.

2 comentarii

  1. De ajutor daca esti nevoit sa scrii cu diacritice.
  2. Cu o scadere a timpului mort, caracteristica dozimetrica a senzorului se transforma intr-o linie dreapta orizontala la un nivel superior la o putere de radiatie mai mare, iar limita superioara de masurare creste. Aceasta situatie este observata la scaderea presiunii gazului (Fig. ). Cu toate acestea, in acelasi timp, sensibilitatea senzorului scade (creste numarul de particule care traverseaza golul de descarcare a gazului fara a se ciocni cu moleculele). Prin urmare, la scaderea presiunii, caracteristica dozimetrica scade. Matematic, caracteristica este descrisa de urmatoarea relatie:
    unde N- rata de numarare (citiri ale senzorilor - numarul de impulsuri pe secunda); - sensibilitate contra (impulsuri pe secunda per microsievert); R - rata dozei de radiatii; - timpul mort al senzorului (in secunde).